Patricia

Namasté; het licht in mij groet het licht in jou

Mijn naam is Patricia Lie. Ik ben getrouwd en heb 3 kinderen. Ik ben trainer, coach en heb veel ervaring op gebied van commerciële vaardigheden, door een brede ervaring van 31 jaar lang in het bedrijfsleven. Ik ben werkzaam geweest in veel grote bedrijven zoals o.a. Center Parcs, Holland Casino, Douglas en andere bedrijven. Dit heeft mij geleerd dat elk mens, de beste oplossingen in zichzelf heeft. Door middel van meditatie ontwaak je en vindt je de juiste antwoorden. Een korte uitleg hoe ik meditatie ervaar.

Meditatie

Het leven is een golfbeweging. Het ene moment geniet en zit je op een top en zit alles mee. Het volgende moment zit je in een dal, ook dat hoort erbij. Dat is het leven. Maar hoe ga je daar mee om?

Voor mij is het antwoord meditatie. Meditatie is ontwaken. Het heeft mij enorm geholpen om uit diepe dalen te komen. Door te mediteren activeer je een gedeelte in je hersenen, die je op andere momenten niet gebruikt. Dit gedeelte heet een Theta golf. Tibetaanse monniken zijn zo ver ontwikkelt dat zij een constante staat hebben bereikt waarin de Theta golf actief is. Dit zorgt voor inzicht, wijsheid en rust, zoals Einstein de snelheid van het licht begreep, de relativiteitstheorie,  op een moment van een meditatieve toestand in de trein. Op internet kun je genoeg informatie vinden waaruit blijkt hoe genezend meditatie is. 20 minuten mediteren staat gelijk aan 1 uur slaap! Gemiddeld heeft een mens (dat blijkt uit een recent onderzoek van Stanford) 120.000 gedachten per dag! Helaas is 95 % daarvan negatief. Je kunt ervoor kiezen deze positief te maken. Meditatie helpt je daarbij. Dit heeft er voor gezorgd dat ik mij verdiept heb in opleidingen die mij de mogelijkheid hebben gegeven om les te geven in meditatie. Dat doe ik met veel plezier.

Wat zijn mijn opleidingen?

  • HBO Coaching NCOI
  • NLP, Neuro Linguistisch Programeren, NVLP gecertificeerd Practioner en Master
  • Vertrouwenspersoon opgeleid bij Bezemer en Kuiper, gecertificeerd
  • 10 jaar opgeleid in het Boeddhisme, in 2012 rond ik mijn 3 jarige opleiding af in Boeddhistische meditatie. Deze bestaat uit 3 fases, Shinee, Lakhtong en Mahamudra. Tibetaans monniken zijn meesters op het gebied van meditatie
  • Veel opleidingen op het gebied van spiritualiteit

De lessen die ik geef in meditatie zijn voor iedereen toegankelijk. Zowel voor de beginner als de gevorderden. De basis bestaat uit concentratie op de ademhaling, en komt telkens terug. Zowel No Nonsense, als Stress Reductie, Mindfulness en spirituele meditaties passeren de revue. Op verzoek pas ik de meditatie aan, naar de behoefte van de groep.

Mijn lessen

maandag
dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag
zaterdag
zondag