Nathalie

“Yoga wijst de weg naar de realisatie van eenheid en harmonie in en rondom ons”

Mijn naam is Nathalie van der Sloot. Ik ben de oudste dochter van Jeannette en Jacob. Samen met mijn man heb ik twee prachtige dochters van 10 en 7 jaar oud.

Van origine heb ik een HBO opleiding tot Industrieel Product Ontwerper gedaan, maar bij de geboorte van ons eerste kind heb ik er bewust voor gekozen om een tijdje te stoppen met werken en heerlijk bij de kinderen thuis te zijn.

Ik ben door Jeannette met yoga in contact gekomen en doe al sinds 2001 aan yoga. Het geven van yoga is geen bewuste keus geweest, maar kwam zo op mijn pad.

Ik heb in 2012 de opleiding tot Prana Yoga Flow docente bij Alberto Paganini gevolgd met de intentie tot persoonlijke ontwikkeling. Lesgeven, dat moest mijn moeder maar doen. Totdat ik heb mogen proeven hoe heerlijk het is om yogales te mogen geven. En zo is het balletje gaan rollen.

Het begon met het af en toe waarnemen van een les van Jeannette en is nu uitgegroeid naar een Hatha yogales op maandag en een Prana Yoga Flow les op zaterdag. Heerlijk veel thuis zijn voor het gezin en in de avond en weekenden yogales geven.

En nu verder verbreden en verdiepen. Daarvoor heb ik in oktober 2013 het Hatha Yoga Intensive van Daniël Strausser gevolgd. Dit heeft me verdere spirituele ontwikkeling gebracht en me beter leren mediteren.

Voor mij persoonlijk betekent yoga:

  • heerlijk bewegen; rekken, strekken, sterker worden
  • bewust worden van jezelf, je energie, je gemoedstoestand, je ademhaling
  • rustig worden, stil worden, rust in het denken brengen
  • leren luisteren naar je innerlijke stem
  • ego met rust leren laten en je spiritueel ontwikkelen
  • vrijheid

Mijn lessen

maandag
dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag
zaterdag
zondag