Nieuwsbrieven

“Maak iedere dag, een nieuw geluid” – Loesje

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws, wijzigingen, nieuwe workshops en nog veel meer. Schrijf je in om hem elke maand in je inbox te ontvangen of lees ze hier op je gemak na.

Zomer rooster
In augustus zijn er een aantal docenten op vakantie. We hebben zoveel mogelijk de lessen vervangen met de mensen van ons eigen team. Eind augustus zijn veel docenten al weer terug. Bij de les op de site staat nog steeds de docent vermeldt die oorspronkelijk die les geeft. Wil je weten welke docent de les overneemt, bekijk dan het bijgevoegde zomerrooster.

ZOOM lessen
Als de Corona regels blijven zoals ze zijn, stoppen we vanaf 1 september 2021 met de ZOOM lessen. Alle opgenomen lessen blijven op de site toegankelijk. We hebben vanaf maart 2020 lessen opgenomen. Er staan meer dan 600 lessen online. Keuze genoeg dus.

We merken ook dat steeds minder mensen live met de lessen meedoen. Dat is mooi, want dat betekent dat er steeds meer mensen naar Smrti toe komen. De ZOOM lessen zijn altijd veel werk, wat we met liefde gedaan hebben, maar het is ook fijn als het niet meer nodig is!

We zijn weer open!
Vanaf 5 juni zijn we weer open!

Helaas moeten we toch nog voldoen aan diverse maatregelen. Het dragen van een mondkapje bij binnenkomst en weggaan, afstand houden en 1,5 meter afstand tussen deelnemers op de mat. We houden de ramen open voor de ventilatie en reinigen de matten. Voor een uitgebreide uitleg zie ons protocol.

Maar de yogalessen mogen!

Er mogen maximaal 10 mensen in de Lotuszaal boven en 5 mensen in de Namasté-zaal beneden. Kijk in het rooster voor de fysieke- en de Zoom lessen en geef je op om weer mee te doen met een fysieke les. De Zoom lessen blijven ook nog beschikbaar en natuurlijk ook de les opnames.

Lente en yoga in de Boomgaard!
Met de komst van de lente hopen we op wat mooier en vooral warmer weer. Als het weer het toelaat gaan we lessen buiten geven. Voorlopig mogen we met 4 mensen tegelijk exclusief de docent buiten yoga beoefenen.

Dat is geen grote groep, maar een begin.

Voorlopige data voor Yoga in de Boomgaard zijn in april:

13 april – 10.30 / 11.30 uur (dinsdag)
14 april – 19.00 / 20.00 uur (woensdag)
20 april – 10.30 / 11.30 uur (dinsdag)
21 april – 19.00 / 20.00 uur (woensdag)
28 april – 19.00 / 20.00 uur (woensdag)

Belangrijk is dat de weersomstandigheden goed zijn. Het moet warmer dan 18 graden zijn, droog en niet een al te heftige wind. Uiteraard zijn weer alle protocollen van Corona van toepassing.

Inschrijven kan vanaf zondag 11 april 17.00 uur
Door een email te sturen naar info@smrti.nl met daarin de datum van de les die je wilt volgen. Je krijgt van mij altijd een bevestiging of je mee kan doen of niet.

De Lessen
Zodra er bekend wordt dat er weer fysiek lesgegeven mag worden, zal er een korte nieuwsbrief worden gestuurd. Dan wordt de site weer aangepast zodat je je weer kunt aanmelden. Maar daar moeten we helaas nog even op wachten.

Michael was enthousiast aan de online lessen begonnen, maar helaas kreeg hij behoorlijk last van zijn rug. Langzaam herstelt hij hiervan. Hij kijkt ernaar uit om komende of volgende week weer te beginnen.

Omdat de kinderen buiten wel gezamenlijk les mogen krijgen, is de kinderyoga op dit moment buiten. Zowel Debora als de kinderen genieten ervan!

Betaling
Zolang de lessen online gegeven worden, mag je het Corona abonnement betalen: €30,00 voor de volwassenen en €20,00 voor de kinderen. Ook als er weer fysiek lesgegeven mag worden, zal deze regeling nog één maand gelden.

We zijn ontzettend dankbaar dat nog steeds veel mensen lid van Smrti blijven.
Wij redden het! Daar gaan we vanuit!!

Blijf altijd op de hoogte en schrijf je in op onze nieuwsbrief

Inschrijven

* verplichte velden

Yogacentrum Smrti gebruikt de gegevens die je op dit formulier verstrekt om je maandelijks te informeren over yoga, yogalessen en workshops.

Je kunt je op ieder moment uitschrijven. Wij respecteren jouw privacy. Dit hebben we opgenomen in onze privacyverklaring. Wij gebruiken Mailchimp voor het versturen van onze nieuwsbrieven. Jouw informatie wordt hierin opgeslagen. Om meer te lezen over hoe Mailchimp omgaat met deze informatie. Klik hier.