Nieuwsbrieven

“Maak iedere dag, een nieuw geluid” – Loesje

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws, wijzigingen, nieuwe workshops en nog veel meer. Schrijf je in om hem elke maand in je inbox te ontvangen of lees ze hier op je gemak na.

Opeens is het zover. Dit is de laatste Nieuwsbrief van Smrti die is geschreven door Jeannette en Jacob. De tijd gaat snel: vanaf 1 januari 2023 is Patricia eigenaresse van Smrti. De maand januari gebruiken we als een overgangsfase en eind januari nemen we afscheid.

Het zal wennen zijn niet meer te hoeven regelen, organiseren en anticiperen. Jacob laat de administratie los en zal geen aardige, maar ook dwingende mailtjes meer sturen. We laten een prachtig centrum achter met een mooie groep docenten en deelnemers. Wat hebben we veel met elkaar meegemaakt!!

Het rooster
Vanaf woensdag 4 januari 2023 gaat Adrinwelly weer lesgeven van 9:00 – 10:00 uur. Ze heeft er zin in!! Daarnaast komt er vanaf woensdag 11 januari een nieuwe les Yin Yoga van 18:00 – 19:00, gegeven door Patricia.

Een nieuw begin
Patricia vindt het spannend en uitdagend om Smrti te gaan leiden. Ze heeft de intentie om de yogalessen in Smrti aan te vullen met meditatie, mindfulness en inspirerende workshops voor meer bewustwording, rust en energie. Ze begint daar in januari al mee. Kijk op het white board voor meer informatie!

Patricia mist echter een Jacob als grote hulp bij de administratie en zal daarom wat veranderingen met betrekking tot de betalingen van jullie vragen. Om de kosten zo laag mogelijk te houden en daarmee ook de prijs van een abonnement, zullen de betalingen op termijn overgaan op automatisch incasseren. Dat is administratief makkelijker en goedkoper. Ook komen er misschien veranderingen in het aanmelden voor de yogalessen. Zodra duidelijk is welke stappen daarvoor nodig zijn, hoort u dat.

Waarschijnlijk omdat we zo laat op vakantie waren en omdat we daarna nog lang konden wandelen in een T-shirt en een vestje, realiseerde ik me laat dat over 7 weken het jaar al is afgelopen.

Herfst is de tijd van langzaam naar binnen keren en voorbereiden op het nieuwe jaar. Door de warme herfstdagen en de prachtige kleuren keerden we eerder meer naar buiten dan naar binnen! Nu de regen vandaag het licht tempert en de lampen eerder aangaan, is het duidelijk: op naar Sint, Kerst en Oud en Nieuw!

Namasté.

Verhoging abonnementen
Verleden jaar konden we nog schrijven dat we de prijzen niet verhoogden, echter dit jaar komen we er niet onderuit: vanaf 1 januari 2023 stijgen alle prijzen een beetje. 

Van

 Naar

Gewoon abonnement

€37,00 

 » 

 €39,50 per maand 

Plus abonnement

€53,00 

 » 

 €57,00 per maand

Extra les, incidenteel

€7,50 

 » 

 €9,00 per les

Losse les zonder abonnement 

€12,00 

 » 

 €13,50 per les

Reiki behandeling

€30,00 

 » 

 €35,00 per behandeling 

Het rooster
Er zijn wat kleine rooster wijzigingen die plaats hebben gevonden:

  • Cees neemt de lessen op donderdagochtend over van Jeannette: Hatha yogales van 09:30 -10:30 uur en de rustige Hatha yogales van 10:50-11:50 uur.
  • Helma’s les op dinsdag van 19:20-20:20 veranderd van een Hatha yogales naar een restorative yogales
  • Yogacentrum Smrti sluit haar deuren tussen Kerst en Oud en Nieuw. Van vrijdag 23 december tot en

Voor meer informatie over de, bekijk de volledige nieuwsbrief

Ik heb een kast vol met boeken, waar altijd plek te weinig is. In sporadische opruimbuien probeer ik de boeken wat te categoriseren en prompt blijf ik hangen bij een boekje dat ik eeuwen geleden gelezen heb. ‘Jonathan Livingston Zeemeeuw’ van Bach en Munson; een klein boekje met een wijsheid en humor, dat me weer raakt. 

“Om te beginnen, zei hij, moet je goed begrijpen dat een zeemeeuw in wezen onbegrensd is, vrij, het evenbeeld van de Grote meeuw en dat je hele lichaam, van vleugeltip tot vleugeltip, niets anders is dan je wezen zelf.” De jonge meeuwen keken hem verward aan. Nou, nou, dachten ze, dat klinkt niet erg als het begin van een vliegles…..

Elke les in mijn leven, elke yogales, is als een vliegles van een meeuw. “Geloof niet wat je ogen je vertellen. Alles wat je ziet is begrensd. Leer met je gevoel kijken, ontdek wat je eigenlijk allang weet en ook jij zult leren vliegen.”

Het rooster
Tijdens de zomer blijft het rooster hetzelfde als altijd en worden (bijna) alle lessen worden vervangen. Als je nieuwsgierig bent wie er invalt voor les, vraag dan aan je docent wie haar of hem vervangt.

Daarnaast wordt de Yin les op donderdag voortaan gegeven door Sandra.

Wil je hier meer over weten: lees de volledige nieuwsbrief hier.

Wat is voor u een zinvol leven? “Het leven is van zichzelf zinvol. Je hoeft niet je best te doen, want het is er al. Wij leven niet met die zinvolheid, maar met een concept ervan. We zijn op zoek naar iets dat we al hebben: de vrede, de zinvolheid, het geluk. Het is je essentie.”

– Cuong Lu in het boek ‘een zinvol leven’ van Fokke Obbema

Toen ik nadacht over wat voor mij een zinvol leven is, kwamen de woorden van de boeddhistische leraar Cuong Lu er het dichtste bij. ‘Aandacht’ is voor mij een kernwoord. Aandacht voor de essentie, voor schoonheid, voor de ander.
Het blijft een mooie vraag: Wat is voor jou een zinvol leven?

Het rooster
Voor de komende tijd zijn er in verband met de feestdagen op de volgende dagen geen yogalessen. Als u op een van die dagen altijd de yogalessen volgt, haal de les dan op een andere dag in die week in of kom de week daarop twee keer!

  • Koningsdag (woensdag 27 april)
  • Bevrijdingsdag (donderdag 5 mei)
  • Hemelvaartsdag (donderdag 26 mei)
  • Pinksteren (zondag 5 en maandag 6 juni)

Let op: lees de volledige nieuwsbrief hier betreft wijzigingen in ons rekening nummer.

Blijf altijd op de hoogte en schrijf je in op onze nieuwsbrief

Inschrijven

* verplichte velden

Yogacentrum Smrti gebruikt de gegevens die je op dit formulier verstrekt om je maandelijks te informeren over yoga, yogalessen en workshops.

Je kunt je op ieder moment uitschrijven. Wij respecteren jouw privacy. Dit hebben we opgenomen in onze privacyverklaring. Wij gebruiken Mailchimp voor het versturen van onze nieuwsbrieven. Jouw informatie wordt hierin opgeslagen. Om meer te lezen over hoe Mailchimp omgaat met deze informatie. Klik hier.