Het yogacentrum

“Namasté; het licht in mij groet het licht in jou”

Smrti is een yogacentrum waar rust en aandacht heel belangrijk zijn. Al direct bij binnenkomst merk en voel je de aandacht voor details. Er is kleedruimte en er zijn kluisjes waar je gratis je spullen in kwijt kan. Er is een gezellige huiskamer, waarin de mensen samen komen om even te wachten totdat je naar de yogales kan gaan en twee inspirerende yogazalen: de Lotuszaal en de Namastézaal

Het centrum

Het yogacentrum is gelegen in het industrie terrein parallel aan de Kerklaan in Schiedam Kethel. Er is altijd plek genoeg om je auto gratis te parkeren; het is er stil en ruim.

De yogalessen vinden plaats in 2 zalen. Je kunt naar boven gaan naar de grote yogazolder (de Lotuszaal). De Lotuszaal is mooi en ruim opgezet. Er kunnen 20 mensen per les aan de yoga deelnemen, maar gemiddeld zijn de lessen 12 deelnemers groot. Er zijn verschillende matten, zitkussens, hoofdkussentjes en dekens waarvan je gebruik gemaakt kan worden. Er is ruimte genoeg om heerlijk te rekken en te strekken en te genieten van de ontspanning. Sinds september 2016 is er een tweede ruimte in Smrti; de Namasté zaal. Ook deze ruimte is stil en ruim van opzet.

Wanneer u lid wordt van Smrti kunt u kiezen uit een gewoon abonnement of een plus-abonnement. Bij een gewoon abonnement heeft u recht op 1 les per week, waarbij u niet gebonden bent aan een speciaal uur of dag. U kunt elke week zelf kiezen welke les u wilt volgen, er is keuze genoeg. Met een plus-abonnement mag u zoveel lessen per week volgen als u maar wilt.

Kom gerust een keer meedoen. Een eerste keer (een proefles) is altijd gratis. U kunt gewoon binnen lopen of van te voren even aanmelden. Kom op tijd, want de deur sluit als de les gaat beginnen.