Adrinwelly

Namasté; het licht in mij groet het licht in jou

Mijn naam is Adrinwelly Sastro. Ik ben Yin-Yang Hatha Yoga docent. Ik wil me graag even voorstellen en vertellen waarom yoga voor mij zo belangrijk is.

Ik ben afgestudeerd aan de Hot yoga academie in Schiebroek RYS, licentie van 200HRS als Hot Yin Yang Teacher. Mijn lessen zullen dus ook uit beide onderdelen (yin en yang) bestaan. Yin en Yang kunnen niet zonder elkaar. Bij yin yoga worden de houdingen langer vasthouden. Het is gericht op het versterken en versoepelen van pezen, bindweefsel en gewrichten. Bij yin yoga rekken we de dieper liggende spieren. Zo heb je meer tijd je grenzen te verleggen maar niet te overschrijden. Door de houdingen leer je ‘Het heerlijk Loslaten’ van je spieren. Je leert je lijf kennen. Yang staat voor power en kracht; het aanspannen van je spieren. Zonnegroeten en flows zijn daar bijvoorbeeld een onderdeel van.

Yoga hoort voor mij bij het leven. Het geeft mij bewustwording. Een bewustwording die mij zo kan herenigen met mezelf dat ik me weer van binnenuit gelukkig voel. Yoga zorgt voor de spiegel, waarin ik mezelf bekijk, zodat ik accepteer waar en wie ik ben. Deze zelfacceptatie betekent voor mij dat alles wat er gaande is in mijn leven er op dat moment ook mag zijn en behoort te zijn. Yoga geeft bewustwording, levenskracht en gronding, zodat ik de issues of life aankan. Yoga leert me dankbaarheid en tevredenheid door te waarderen waar ik ben, te accepteren waar ik sta en uiteindelijk vanuit daar door te groeien. Yoga leert me de weerstand in een yoga houding toe te laten, zoals ik weerstand kan toelaten in het leven. Yoga leert me mezelf af te sluiten voor de buitenwereld en in het moment aan mezelf te werken voor een betere ik, een betere jij!

Dit heb ik zo vanuit de yoga wereld meegekregen en ik wil dit nu graag als docent doorgeven aan mijn leerlingen. Ik wil mensen begeleiden in de juiste yogahoudingen (Asana’s). Het is fijn om de diepe stretchers te voelen die fijne energieën laten stromen en je met de juiste ademhaling (pranayama) naar optimale rust leiden.

“Yoga does not change the way we see things, it transforms the person who sees. There’s always room for CHANGE but you have to be open for that change.”
– Kathryn Budig –

Mijn lessen

maandag
dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag
zaterdag
zondag