Jeannette

Namasté; het licht in mij groet het licht in jou

Ik ben Jeannette de Sterke. Ik ben getrouwd met Jacob. Samen hebben we drie volwassen kinderen en ook al vier mooie kleinkinderen. Ik ben 18 jaar werkzaam geweest in het basisonderwijs en ben al meer dan 20 jaar actief in yoga.

Ik geef al yoga vanaf 2005; vanaf september 2006 in een ruimte bij Fysiotherapie Schiedam Noord en sinds 20 februari 2010 in mijn eigen yogacentrum.

In juni 2007 ben ik afgestudeerd aan de Intensieve Yoga Scholing. Ik ben bevoegd tot het geven van Hatha Yoga, Chakra Yoga en de filosofie van yoga. Yoga zorgt voor mijn geestelijke balans en houdt mijn lichaam soepel en vitaal. Het verdiept mijn spirituele ontwikkeling.

Omdat het voor mij niet mogelijk is om alle lessen zelf te geven, werk ik voor een aantal lessen nauw samen met mijn team van geweldige yoga leraren en leraressen. Samen met Jacob zijn we een team van 11!

Via mijn yogalerares Jacqueline Duyvesteijn ben ik met Reiki in contact gekomen. Zij heeft mij ingewijd in alle graden van Reiki Tera-Mai™ en mij geleerd hoe ik de opgedane kennis kan gebruiken ten goede van mezelf en anderen. Daarom geef ik naast de yogalessen ook Reiki behandelingen op afspraak.

Mijn lessen

maandag
dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag
zaterdag
zondag