Cees

Ik leer ontspanning & geluk te leven

Mijn talent is om begrip, beheersing van lichaam & geest op mensen over te brengen zodat ze daardoor krachtig en zelfbewust in het leven komen te staan.

Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Spiritualiteit betekent voor mij de liefde voor jezelf vinden en van daaruit in een liefdevolle verbinding met de ander staan. Op die manier kan je liefde in de wereld brengen en maak je de liefde concreet in de dingen die je doet en deelt.

Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Door er achter te komen dat het nastreven van een carrière in finance niet het levensgeluk bracht wat ik erin dacht te kunnen vinden. Toen kwam yoga op mijn pad. Ik heb bij het Yoga Centrum Utrecht de 4-jarige erkende yogaopleiding “Intensieve Yoga Scholing” van Rob Obermeijer gevolgd. Hij is mijn belangrijkste leraar. In diepste zin is de gehele klassieke yogatraditie, elke religie en mystieke stroming mijn leraar. En vooral ook alle mensen waarmee ik in contact kom.

Dit alles heeft me geleerd ontspanning & geluk te leven.

Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Overdragen en laten aarden. Liefde laten transformeren naar iets concreets op aarde. Zorgen dat mensen krachtig en zelfbewust in het leven komen te staan.

Ik leer ontspanning & geluk te leven.

Welke yogalessen geef je?

Ik geef elke donderdagavond chakra yoga  en op vrijdagavond soms meditatie.

De chakra yogales is een verdiepende les. Er zijn zeven grote chakra’s die zorgen voor de energievoorziening in je gehele systeem. Elke week staat een ander chakra centraal. Elke chakra heeft zijn eigen energie en aan elk chakra zijn mentale en gevoelsmatige kwaliteiten verbonden. Bij de chakra yogales leer je je eigen energie kennen en beïnvloeden door houdingen  op een specifieke chakra te richten en vanuit een bepaalde intentie te bewegen. Kom gerust ook deze yoga een plek geven in jouw yogaweek!

Naast dat ik bij Smrti yoga geef, geef ik ook yoga op mijn eigen yogaschool Eenvoudig Yoga.

Ontspanning & geluk komt voort uit begrip, beheersing van lichaam & geest.

Kom en leer ontspanning en geluk te leven

Mijn lessen

maandag
dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag
zaterdag
zondag