Carla

Kwetsbaar mens, mooi kind, een wens, je lacht en vindt Jouw Kracht

Mag ik mezelf voorstellen. Mijn naam is Carla Muntinga. Ik ben moeder van twee zonen en bazinnetje van een katten- en honden meisje. Ik geef invulling aan de kinderyoga lessen bij Smrti. Graag vertel ik meer over mezelf en hoe de kinderyoga op mijn pad heeft mogen komen.

Opgegroeid in een onderwijsgezin heb ik de liefde voor het werken met kinderen met de paplepel ingegoten gekregen. Ondertussen heb ik ruim 25 jaar ervaring in het werken met kinderen, jongeren en volwassenen met en zonder verstandelijke beperking.

Na mijn HBO studie jeugdwelzijnswerk heb ik ervaring opgedaan in diverse functies, waaronder in de kinderopvang. Na afronding van de aanvullende studie speltherapie ben ik gepassioneerd aan de slag gegaan als speltherapeut binnen instellingen en binnen mijn eigen praktijk.

Vanaf mijn achttiende heb ik mij met enige regelmaat bezig gehouden met yoga. Begin dit jaar kwam tijdens een yogales een gedachtegang dat het geven van een yogales toch geweldig mooi moet zijn. En zo mijmerend kwam ik op kinderyoga. Inmiddels heb ik met veel plezier en speelsheid de Holistische Kinderyoga Opleiding en de Holistische Therapeutische Kinderyoga opleiding bij Arterre gevolgd.
Het bleek dat de opleiding naadloos aansloot op mijn visie als speltherapeut.

“In ieder van ons, jong of oud, ligt de kracht om te groeien; van een onopvallende rups tot prachtige vlinder”

Mijn lessen

maandag
dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag