Nieuwsbrief – Zomer 2022

Ik heb een kast vol met boeken, waar altijd plek te weinig is. In sporadische opruimbuien probeer ik de boeken wat te categoriseren en prompt blijf ik hangen bij een boekje dat ik eeuwen geleden gelezen heb. ‘Jonathan Livingston Zeemeeuw’ van Bach en Munson; een klein boekje met een wijsheid en humor, dat me weer raakt.

“Om te beginnen, zei hij, moet je goed begrijpen dat een zeemeeuw in wezen onbegrensd is, vrij, het evenbeeld van de Grote meeuw en dat je hele lichaam, van vleugeltip tot vleugeltip, niets anders is dan je wezen zelf.” De jonge meeuwen keken hem verward aan. Nou, nou, dachten ze, dat klinkt niet erg als het begin van een vliegles…..

Elke les in mijn leven, elke yogales, is als een vliegles van een meeuw. “Geloof niet wat je ogen je vertellen. Alles wat je ziet is begrensd. Leer met je gevoel kijken, ontdek wat je eigenlijk allang weet en ook jij zult leren vliegen.”

Mooi nieuws!

We hebben prachtig nieuws. Adrinwelly is zwanger. Ze is begin november uitgerekend en het gaat goed. Ze hoopt zo lang mogelijk les te kunnen blijven geven.

De yin yogales van donderdag 19:30-20:30 uur heeft een nieuwe docent: Sandra Slotboom. We zijn erg blij met haar. Sandra kan Yin yoga en Do-In yoga geven en als acupuncturist is ze gespecialiseerd in de meridianen uit de Chinese geneeskunde.

Zomer rooster

Ondanks dat het eigenlijk verboden zou moeten zijn 😊, gaan de meeste docenten in de zomer op vakantie. Het rooster blijft hetzelfde en haast alle lessen worden vervangen!!! Omdat het ondoenlijk is om op de site al die veranderingen op te nemen, staan op de Smrti site nog gewoon de namen van de docenten die normaal de lessen doen. Wil je niet voor verrassingen komen te staan? Vraag je docent wie haar of hem vervangt. Er zijn enkele lessen waarvoor we geen vervanging hebben kunnen regelen. Die staan als ‘vervalt’ op de site.

In de zomermaanden juli en augustus houden we de regel aan dat een les doorgaat bij minimaal 3 mensen. Dus bij twee mensen gaat de les NIET door. Het is dus wel heel belangrijk dat iedereen zich inschrijft. Als de les niet doorgaat en je hebt je wel ingeschreven, krijg je een sms’je of appje.

En nog even dit:
Zoals al aangegeven in onze vorige nieuwsbrief moeten wij naar een zakelijke rekening met een ander rekeningnummer. Dat heeft gevolgen voor uw betaling. Vanaf 18 april 2022 is ons nieuwe rekening nummer.

Vanaf 18 april 2022 is ons nieuwe rekening nummer:

NL62 INGB 0675 6508 52 t.n.v. Smrti

Er zijn al heel veel mensen die de betaling veranderd hebben. Grote dank daarvoor.