Nieuwsbrief oktober

Herfst

De uitbundigheid van de zomer laten we een beetje los en we trekken ons meer en meer terug in ons huis, in onze gedachten, in onszelf. Laten we echter de zomerzon niet vergeten. Blijf glimlachen, dansen, yoga-en en elkaar ontmoeten, opdat we niet vergeten!

Versoepelde Yoga!

Wij hoeven geen QR-code te vragen, maar we hanteren nog wel het inschrijven. We hoeven niet meer 1,5 meter afstand te houden, maar voorlopig blijven de matten nog wel op afstand van elkaar liggen.

Alles hoeft niet meer steeds schoongemaakt te worden, maar we zijn nog wel voorzichtig. We hanteren nog steeds het inschrijven voor een les, omdat we de groepsgrootte van een les nog in de gaten willen houden. Ben je echter vergeten om je in te schrijven, dan ben je als er nog plek is, altijd welkom. Mensen die zich hebben ingeschreven, gaan natuurlijk wel voor.

Nationale Stilte Dag, 31 oktober 2021

In Nederland vindt jaarlijks de ‘Dag van de Stilte’ plaats op de laatste zondag van oktober, de dag waarop de wintertijd ingaat. Helma geeft die zondagochtend van 10:30 tot 12:00 uur een Yoga-Klankschaal-les van 1 ½ uur. Let op: deze speciale les is dus in plaats van de gewone yoga les. Maar ook hierbij kunnen er maar 13 mensen in de zaal en moet je je dus inschrijven. Wees er dus op tijd bij!! Er zijn geen extra kosten aan verbonden. Thema: Uit klank wordt stilte geboren.

Extra Yin yoga les.

Vanaf vrijdag 8 oktober geeft Siranouch elke week van 19:30 tot 20:30 uur een derde yin yogales in de Lotuszaal boven: een heerlijke begin van je weekend! De meditatie verhuist naar de Namasté zaal beneden.

De terug-kijk-yoga-lessen!

Nog steeds kun je de yoga lessen terugkijken, die in de loop van de afgelopen 1 ½ jaar zijn opgenomen. We merken dat daarvan gebruik wordt gemaakt! Dat vinden we echt een compliment! Het wachtwoord voor het terugkijken van de lessen blijft het zelfde als de vorige maand!