Nieuwsbrief november

Verander af en toe je perspectief en erken wat goed gaat. Kijk niet alleen naar de dingen die niet gaan zoals jij graag zou willen. Energie stroomt naar datgene waar je aan denkt!

– Christine von Dreien

“Vandaag is een prachtige dag om naar het leven te kijken.” lees ik in het begeleidende schrijven bij de tekst van Christine. Ik pak een stuk papier en probeer op te schrijven wat er allemaal goed gaat in het leven. Ik zucht. Het kost me moeite. Juist in deze tijd (of zei mijn moeder ook al zo iets??), juist in déze tijd heb ik meer de neiging om te benoemen wat er niet goed gaat. En toch … na een half uur staat mijn papier behoorlijk vol. Ik glimlach en ben dankbaar. Wat een mooie yoga-les!

Rooster

In de komende weken verandert er niets aan het rooster. Patricia pakt haar eigen Do-In-yoga lessen weer op en alle lessen staan weer op de site, zodat er ingeschreven kan worden.

QR code

Vanuit de regering worden sportscholen vanaf zaterdag 6 november verplicht de mensen die groepslessen volgen bij binnenkomst te scannen op hun QR code. Helaas valt Smrti ook onder deze verplichting. Je hebt een geldige code als je volledig gevaccineerd bent, een negatieve testbewijs hebt of recentelijk bent hersteld van corona.

Dat betekent dat er HELAAS mensen zullen zijn die niet met de yogalessen meer mee kunnen doen, omdat ze die QR code niet hebben. Als je geen code hebt, bel of app me dan. We kunnen dan samen bekijken hoe we je tegemoet kunnen komen.

Dat betekent ook dat we iedereen vragen de code mee te nemen. Dat kan op je telefoon of op papier. De docenten zullen bij binnenkomst de QR code scannen. Kom op tijd, want het kost helaas ook extra tijd.

We leven in een bijzondere tijd, waarin respect en de verbondenheid met elkaar steeds belangrijker wordt. Als deze maatregelen de zorg in de ziekenhuizen verminderen, zodat de zorg van niet-Covid-patiënten kan blijven plaatsvinden, dan vraagt het onze inzet!

Laten we alsjeblieft hopen, dat deze maatregel niet te lang hoeft!

Namens ons hele team,
Jeannette

Wie in een boot roeit, keert het doel de rug toe terwijl hij er toch naartoe werkt.

– Søren Kierkegaard