Nieuwsbrief Juni 2021

Wij zijn weer open!

Vanaf 5 juni zijn we weer open!

Helaas moeten we toch nog voldoen aan diverse maatregelen. Het dragen van een mondkapje bij binnenkomst en weggaan, afstand houden en 1,5 meter afstand tussen deelnemers op de mat. We houden de ramen open voor de ventilatie en reinigen de matten. Voor een uitgebreide uitleg zie ons protocol.

Maar de yogalessen mogen!

Er mogen maximaal 10 mensen in de Lotuszaal boven en 5 mensen in de Namasté-zaal beneden. Kijk in het rooster voor de fysieke- en de Zoom lessen en geef je op om weer mee te doen met een fysieke les. De Zoom lessen blijven ook nog beschikbaar en natuurlijk ook de les opnames.

De lessen

We beginnen met een beperkt aantal lessen zoveel mogelijk gegeven in de Lotuszaal boven. Er zullen in eerste instantie dus nog nauwelijks lessen in de Namasté zaal beneden worden gegeven.

Zodra we merken dat het aantal lessen te beperkt is, zullen we meer lessen openstellen.

Het corona abonnement van €30,00 per maand geldt nog voor de maanden juni en juli. We geven iedereen zo de kans om heerlijk van de lessen te genieten tegen een gereduceerde prijs!

Om iedereen een kans te geven, mag je je voor maximaal twee lessen per week opgeven. Echter als je op de dag zelf ziet dat een les nog niet is volgeboekt, mag je je gerust nog voor die les opgeven.

Als je goed naar het rooster kijkt, zijn er ook veranderingen. Zo komt Marianne weer terug met yin yoga op de maandagavond. De restorative yoga verhuist naar de vrijdagochtend en er staat nog geen docent vermeld bij de maandagochtend les. Het is op het moment dat deze nieuwsbrief geschreven wordt nog niet duidelijk wie die les gaat doen, maar hij gaat wel door! Deze veranderingen hebben ook te maken met mij persoonlijk. Mijn lijf laat het niet meer toe twee lessen achter elkaar te geven.