Nieuwsbrief – Maart

Op weg naar de lente

Misschien heb je, net als ik, weleens ervaren dat er tijdens het wandelen eigenlijk geen wandelaar is. Er is…. er is gezang van vogels, geluid van takjes onder schoenen, geur en glinstering van het licht. Overal is de stilte. Er zijn steeds meer knoppen aan takken die zichtbaar worden, nesten die ontstaan in de bomen en op het water, krokussen die mee waaien met de wind. De lente komt er aan!

Volgens de Traditionele Chinese Geneeskunde zijn Lever– en Galblaas verbonden met de lente. Het moment dus om deze meridianen extra te stimuleren in yogahoudingen. In de yogalessen maken we gebruik van de vitale lente-energie die ervoor zorgt dat je nieuwe plannen kunt verwezenlijken. We laten de winter langzaam achter ons en zetten de zon in onszelf op “aan”.

Rooster

Vanaf vrijdag 25 februari hoeft geen coronatoegangsbewijs meer getoond te worden, geen mondkapje meer worden gedragen en de 1,5 meter regel mag ook losgelaten worden. Hier zijn we zó blij mee!!

Concreet houden we nog wel het maximale aantal mensen in de zalen aan en vragen daarom je nog steeds in te schrijven. We geven onszelf de tijd om weer aan de vrijheid te wennen!
Let op: Als je tijdelijk bent gestopt, meldt dan aan Jacob dat je de lessen weer gaat volgen. Dit kan op emailadres adminstratie@smrti.nl.
De yin yoga les van donderdagavond 19:30 uur wordt de komende tijd door Kim Elberse gegeven. Zij is getraind in de Westerse Psychologie en in de Oosterse wijsheid tradities.

Workshop

Op woensdag 30 maart geeft Kim Elberse Zijnspsycholoog, trainer en coach de training ‘Moeiteloos Zijn’. Leer stress en zorgen te transformeren en in te zetten als katalysator om moeiteloos te leven.

Tijd: van 18:30 tot 21:30 uur.
Kosten 49 euro inclusief btw.
Aanmelden bij: https://kimelberse.nl/moeiteloos-zijn/
Voor meer informatie