Nieuwsbrief Maart 2021

Overpeinzingen

Mijn lievelingsplekje is in de hoek van de blauwe bank met mijn rug naar de korte kant, uitkijkend over de heg naar de voortuin. Het is de plek waar ik in Coronatijd de dag begin.

Ik kan er mijmeren, piekeren en mediteren. Als een vreemde mij zou zien zitten, zou aan mijn gezichtsuitdrukking te zien zijn wat ik aan het doen was.

Als ik mijmer is mijn gezicht zacht, mijn ogen zijn open maar nergens op gericht en ik glimlach. Als ik pieker frons ik de wenkbrauwen, mijn mond is een streep en mijn ogen zijn onrustig. Als ik mediteer sluit ik meestal mijn ogen en is mijn gezicht ontspannen. Nog meer dan voorheen bemerk ik dat de rest van de dag beïnvloed wordt door de manier van ‘zijn’ op de bank in mijn hoekje. Juist omdat ik weinig mensen ontmoet, lijkt deze manier van zitten een energie af te geven, die door rimpelt in de rest van de dag. Hoe belangrijk is ons begin van de dag? Hoe belangrijk is de intentie waarmee ik de dag begin? Voor mij blijkt dit heel belangrijk.

Doordat we minder mensen ontmoeten, zijn we meer op onszelf gericht. Geef jezelf een mijmering, een glimlach en zachte wenkbrauwen! En soms lukt dat niet zelf. Soms komt de hectiek van de dag zo hard binnen, dat je gaat piekeren. Dan kan een yogales of een “momentje voor jezelf” je helpen te ontspannen. Soms kan alleen luisteren al helpen! Doe het! Wij maken de lessen voor u, voor jou!!

De lessen

Zodra er bekend wordt dat er weer fysiek lesgegeven mag worden, zal er een korte nieuwsbrief worden gestuurd. Dan wordt de site weer aangepast zodat je je weer kunt aanmelden. Maar daar moeten we helaas nog even op wachten.

Michael was enthousiast aan de online lessen begonnen, maar helaas kreeg hij behoorlijk last van zijn rug. Langzaam herstelt hij hiervan. Hij kijkt ernaar uit om komende of volgende week weer te beginnen.

Omdat de kinderen buiten wel gezamenlijk les mogen krijgen, is de kinderyoga op dit moment buiten. Zowel Debora als de kinderen genieten ervan!

Betaling

Zolang de lessen online gegeven worden, mag je het Corona abonnement betalen: €30,00 voor de volwassenen en €20,00 voor de kinderen. Ook als er weer fysiek lesgegeven mag worden, zal deze regeling nog één maand gelden.

We zijn ontzettend dankbaar dat nog steeds veel mensen lid van Smrti blijven.
Wij redden het! Daar gaan we vanuit!!