Nieuwsbrief – Januari

Dank

Lieve mensen, het hele team van Smrti wenst u een goed nieuw jaar, een goede nieuwe dag, een mooi nieuw moment toe. Het leven van alledag, de wereld om ons heen, slingert ons heen en weer, van hoop naar twijfel, van zekerheid naar onzekerheid. Deze wirwar aan bewegingen nodigt ons uit te herkennen hoe we in het moment staan.

In dat moment van alle dag misten we elkaars aanwezigheid, de sfeer van gezellig samenzijn in Smrti. We misten de energie die de zaal vult en de stilte bij de ontspanning. Maar we wisten allemaal dat het weer goed zou komen!

En dat deed het
WE MOGEN WEER OPEN!!!

Vanaf zaterdag 15 januari 2022 staan wij weer voor u klaar. Dit zijn de regeltjes waaraan we ons moeten houden:

  • Het blijft belangrijk dat je je inschrijft op de site zodat er niet te veel mensen in de zaal aanwezig zijn.
  • De anderhalve meter blijft belangrijk.
  • Het dragen van een mondkapje bij binnenkomst en bij het lopen naar de mat is verplicht.
  • De Coronapas wordt gecontroleerd.
  • En bij klachten, blijf thuis!

Oneindig veel dank dat u wilde wachten. We zijn echt zo blij met alle steun die we steeds weer opnieuw van u gekregen hebben. Als het kon zouden we iedereen willen omarmen! Maar voordat dat mag, zijn we wel een paar maandjes verder!!

Rooster en online lessen

Omdat we nu weer helemaal open mogen, stoppen we met de online lessen. De te volgen lessen voor zowel overdag als ’s avonds staan weer op de site. Daar moet je je dus weer aanmelden. Vanwege de anderhalve meter kunnen we helaas geen extra plekjes creëren.

Siranouch blijft helaas met haar rug tobben. Voorlopig worden de Yin Yoga lessen ingevuld door Jeannette en de vrijdagavond les door Jeannette, Cees en Patricia.

Contributie

Helaas zijn de kosten voor levensonderhoud als gevolg van schaarsheid en de hogere prijzen voor gas en licht de afgelopen tijd hoger geworden. De een merkt dat meer dan de ander.

Omdat we het belangrijk vinden dat iedereen ondanks de gestegen kosten toch een moment van rust kan ervaren, hebben wij besloten om de contributie in 2022 niet te verhogen. De kosten voor een abonnement blijven dus € 37,00 voor een gewoon abonnement en € 53,00 voor een plus abonnement.

Omdat we nu weer helemaal open zijn, gelden de gewone abonnementsprijzen dus vanaf 1 februari.