Nieuwsbrief December

Hoop en verlangen!

Hoop en verlangen zijn krachtige energieën in een mens. Ze geven uiting aan vertrouwen en moed. In de laatste maand van dit bijzondere jaar zullen we er in de yogalessen alles aan doen om het vertrouwen in jezelf te versterken.

Ook in de kerst-attentie van dit jaar klinkt hoop en verlangen. Hij wordt dit jaar naar iedereen opgestuurd. Houd de brievenbus in de gaten!

Agenda

De yogalessen gaan dit jaar door tot en met dinsdag 22 december. Op dinsdagavond zijn de laatste lessen. Helma zal aan het eind van de laatste les een mooi klankschaal-bad geven. We gaan weer open op zondag 3 januari 2021 met de les van 10.30 uur.

Tijdens de Kerstvakantie is er dit jaar wel een speciale Do-In workshop
“Van Hoofd naar Hart”.

Deze workshop wordt op 29 december door Patricia gegeven. De workshop duurt 2 uur en herstelt het lichaam. De workshop wordt die dag 4 keer gegeven, zodat er voldoende plek is.

Kijk voor alle informatie op de site van Patricia: https://ledauphine.nl/. Voor leden van Smrti geldt een gereduceerde prijs van €15,00 per persoon. Let op: inschrijven en betaling van deze workshop kan alleen maar via Patricia (info@ledauphine.nl).