Nieuwsbrief – Avond lockdown

Hetzelfde zien
Maar het zò zien
Zoals niemand het zag

– J.A. Deelder

Helaas,

Zoals we vanavond in de persconferentie hebben kunnen horen, grijpt het coronavirus weer razendsnel om zich heen. Dit heeft ertoe geleid dat er een avond lockdown is ingesteld. Doel is om het aantal contactmomenten te beperken. Hierbij gaat het ook om de contactmomenten die er tijdens de yogalessen in het yogacentrum zijn.

Ondanks alle regels die binnen het yogacentrum van toepassing zijn om zoveel als mogelijk besmettingen te voorkomen, komen wij hier helaas ook niet onderuit. De nieuwe regel is dat er voor sport locaties tussen 17:00 en 05:00 uur een sluitingstijd geldt. Dat maakt het geven van yogalessen in de avond onmogelijk.

Dat houdt in dat de avondlessen vanaf maandagavond 29 november dus weer alleen online lessen zullen zijn. Er is elke dag één online les in de avond. Op onze site staan die (zoom) lessen, de tijden waarop die lessen zijn en de link om aan de les deel te nemen. Inschrijven voor de online les is niet nodig.

LET OP er is tijdelijk een extra ochtend les (Yin Yoga) op donderdag bijgekomen, deze is special voor deze avond lockdown toegevoegd aan ons rooster.

Naast dat er geen lessen in de avond meer mogelijk zijn, is het nu ook weer verplicht om in het yoga centrum een mondkapje te dragen. Dat mondkapje mag op de mat gelukkig weer af.

Deze maatregelen zullen voorlopig gelden tot 19 december.

Wederom willen we deze tegenslag financieel compenseren door voor de maand december het corona-abonnement te rekenen.

Iedereen mag voor de maand december het bedrag van €30,00 betalen.

Er volgt nog een officiële nieuwsbrief begin december.