Nieuwsbrief augustus

Zomer

Als de zon stevig schijnt, draag ik graag een zonnebril. Mijn bril heeft glazen aangepast aan mijn ogen. Daardoor vergeet ik soms binnen de zonnebril af te zetten; ik draag de zonnebril binnen zonder dat ik dat zelf door heb.

Dit deed me denken aan de ‘gekleurde bril’ die we allemaal wel dragen. De bril is symbool voor onze denkbeelden en patronen. Als die bril rode glazen heeft, zie je de wereld rood. Je hebt dat niet door. Het is jou gelijk!

Het zelfde geldt voor degene die een bril met groene glazen dragen. Zij claimen een groene wereld. Het wordt nog ingewikkelder als een rode bril drager de groene bril drager probeert te overtuigen van de rode wereld.

Yoga leert me mijn gekleurde bril te reinigen! Het helpt me te glimlachen. Yoga geeft mezelf en de ander de ruimte. We weten niet welke ‘kleur’ de wereld heeft. Er is geen absolute waarheid. Ik mag er zijn met mijn bril op en de ander mag er zijn met die andere bril op.

Rooster

In augustus zijn er een aantal docenten op vakantie. We hebben zoveel mogelijk de lessen vervangen met de mensen van ons eigen team. Eind augustus zijn veel docenten al weer terug. Bij de les op de site staat nog steeds de docent vermeldt die oorspronkelijk die les geeft. Wil je weten welke docent de les overneemt, bekijk dan het bijgevoegde zomerrooster.

Inschrijven

De laatste weken zijn er veel problemen met het inschrijven voor de lessen geweest. Soms lukte het, soms na een paar keer en soms helemaal niet. Dankzij de inzet van het bedrijf dat voor ons de site onderhoudt, is de site nu weer stabiel. We zijn haar daar erg dankbaar voor. We merken aan het aantal inschrijvingen dat weer binnenkomt dat het inschrijven weer lukt.

We kunnen helaas het inschrijven nog niet opgeven. Er mogen volgens de regels nog steeds maar 11 mensen in de bovenzaal en 5 in de zaal beneden. We danken iedereen voor het geduld bij het aanmelden.

ZOOM lessen

Als de Corona regels blijven zoals ze zijn, stoppen we vanaf 1 september 2021 met de ZOOM lessen. Alle opgenomen lessen blijven op de site toegankelijk. We hebben vanaf maart 2020 lessen opgenomen. Er staan meer dan 600 lessen online. Keuze genoeg dus.

We merken ook dat steeds minder mensen live met de lessen meedoen. Dat is mooi, want dat betekent dat er steeds meer mensen naar Smrti toe komen. De ZOOM lessen zijn altijd veel werk, wat we met liefde gedaan hebben, maar het is ook fijn als het niet meer nodig is!