Nieuwsbrief – April

Wat is voor u een zinvol leven? “Het leven is van zichzelf zinvol. Je hoeft niet je best te doen, want het is er al. Wij leven niet met die zinvolheid, maar met een concept ervan. We zijn op zoek naar iets dat we al hebben: de vrede, de zinvolheid, het geluk. Het is je essentie.”

Cuong Lu in het boek ‘een zinvol leven’ van Fokke Obbema

Toen ik nadacht over wat voor mij een zinvol leven is, kwamen de woorden van de boeddhistische leraar Cuong Lu er het dichtste bij. ‘Aandacht’ is voor mij een kernwoord. Aandacht voor de essentie, voor schoonheid, voor de ander.

Het blijft een mooie vraag: Wat is voor jou een zinvol leven?

Betrapt

Twee maanden geleden lag er opeens een brief op de deurmat waarin de ING ons rapporteerde dat zij ontdekt hadden dat wij een privé rekening voor ons bedrijf gebruikten. Dat mag klaarblijkelijk niet. Wij waren verbaasd; we deden dit al 15 ½ jaar. De KvK geeft overigens ook aan dat het niet nodig is om een zakelijke rekening te hebben! De ING heeft kleine lettertjes, waarin zij aangeven dat dit verplicht is.  

Daarom:  wij moeten naar een zakelijke rekening met een ander rekeningnummer en dat heeft gevolgen voor uw betaling. 

Vanaf 18 april 2022 is ons nieuwe rekening nummer:

NL62 INGB 0675 6508 52 t.n.v. Smrti

Het is belangrijk dat u zo snel mogelijk uw betalingen naar dit nummer omzet. Excuses voor het ongemak!

Rooster

Voor de komende tijd zijn er in verband met de feestdagen op de volgende dagen geen yogalessen. Als u op een van die dagen altijd de yogalessen volgt, haal de les dan op een andere dag in die week in of kom de week daarop twee keer!

  • Koningsdag (woensdag 27 april)
  • Bevrijdingsdag (donderdag 5 mei)
  • Hemelvaartsdag (donderdag 26 mei)
  • Pinksteren (zondag 5 en maandag 6 juni)