Nieuwsbrief Januari 2021

Ook dit jaar zijn wij er weer voor jou!

We begrijpen dat yoga online volgen ingewikkeld is, maar lieve mensen Doe het!! Het is zóóó belangrijk!’

Als we elkaar online ontmoeten, is dat heel gezellig. Doe mee! Je krijgt er energie van en een glimlach om je lippen.

Jeannette

In deze bijzondere tijd zoek ik de verbinding met Mij-Zelf via muziek, yoga en mijn geliefden. Tijd-ruimte bestaat niet. Vanuit het Hart zijn wij allen verbonden. Niet alleen. Maar Al Een.

Helma

Schenk me kalmte om te aanvaarden wat ik niet kan veranderen, moed om te veranderen wat ik wel kan veranderen en wijsheid om het verschil hiertussen te zien.
Serinity prayer

Patricia

Je bent moediger dan je gelooft, sterker dan je lijkt en slimmer dan je denkt.
Winnie de Pooh

Nathalie

Uiteindelijk uit mijn comfort zone en de schroom voorbij om online les te geven. Mag ik jou ook online ontmoeten op de mat?

Michiel

Uit eigen ervaring weet ik dat het niet altijd even makkelijk is om naar yoga te gaan. Maar als ik dan wél ben gegaan, voel ik me als herboren.

Cees

We gaan voor magie, voor minder doen we het niet. Magie is niet een soort hocus pocus, magie is dat diepe innerlijke gevoel van liefde, tegenwoordigheid en openheid naar het wonder van wat nu is.
Edel Maex

Siranouch

De lessen.

Alle online lessen staan op de site. Als je 10 minuten vóór tijd inlogt door op de zoom link te klikken, doe je online mee. Je mag zoveel lessen volgen als je wilt. Op donderdagavond nu ook Michael met Hatha yoga om 20.50 uur.

Mis je attributen als een mat, blokken of een bolster? Je mag het altijd lenen. Stuur een appje naar Jeannette (06 28200982) of een email naar info@smrti.nl. Maar ook als je er niet uitkomt met het inloggen of zo, je mag altijd bellen of appen. Natuurlijk zijn er ook de opgenomen lessen die je kunt volgen op het tijdstip dat jou het beste uitkomt.

Een momentje voor jezelf!

Op de site vind je in het menu item Yoga & Lessen een nieuw item: ‘momentje voor jezelf’. Daarin staan korte meditatieve oefeningen van ongeveer 10 minuten, die je op de bank even in alle rust kunt doen; als koffie-momentje in de ochtend of afsluiting in de avond. Ga kijken en laat je verrassen (je hebt het standaard leden wachtwoord nodig om deze momentjes te bekijken).

Blijf in verbinding met jezelf
en de ander door yoga te beoefenen,
juist nu!