Extra update

Helaas,

Zoals we vanavond in de toespraak van minister-president Rutte hebben kunnen horen, grijpt het coronavirus weer razendsnel om zich heen. Dit ondanks alle eerder afgekondigde maatregelen. Dit heeft er nu toe geleid dat de strengste lockdown tot nu toe is ingesteld. Dit om de zorg toegankelijk te houden. Doel is om het aantal contactmomenten te beperken. Hierbij gaat het ook om de contactmomenten die er tijdens de yogalessen in het yogacentrum zijn.

Ondanks alle regels die binnen het yogacentrum van toepassing zijn om zoveel als mogelijk besmettingen te voorkomen, komen wij hier helaas ook niet onderuit. De nieuwe regel is dat volwassenen alleen of met zijn tweeën en alleen buiten mogen sporten. Dat maakt het geven van yogalessen in Smrti onmogelijk. Hierdoor zijn ook wij dus verplicht te sluiten. Deze sluiting gaat op dinsdag 15 december – morgen – in en duurt tot tenminste 19 januari. Dit geldt niet alleen voor de yogalessen van de volwassenen, maar ook voor de kinderyogalessen.

Dat houdt in dat de lessen vanaf morgenochtend dus weer alleen online zullen zijn. Er is elke dag een les in de ochtend en een les in de avond. Op onze site staan die (zoom) lessen, de tijden waarop die lessen zijn, en de link om aan de les deel te nemen. Inschrijven voor de online les is niet nodig.

Voor het volgen van de online lessen heb je zoals altijd een wachtwoord nodig. Dit wachtwoord is zoals in de nieuwsbrief van 5 december staat vermeld.

Omdat deze maatregelen voor ruim een maand gelden en we tijdens die maand ook nog de sluiting rond Kerst en Oud en Nieuw hebben, willen we dit naar de leden compenseren. We willen dit alleen administratief zo simpel mogelijk doen. Daarom mag iedereen voor de maand januari 2021 het bedrag voor het corona-abonnement (€30,00) betalen. Voor de kinderyoga geldt €20,00.

Hoe het er na 19 januari uit gaat zien, weten we niet. Daarover zullen we tegen die tijd berichten.